Gardžiosios salotos su virta mėsa

AUTORIUS:
Veronika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Salotos su virta mėsa
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Sočios, puošnios ir labai skanios salotos, kurioms tiks mėgstama virta mėsa ar paukštiena - jautiena, kiauliena ar vištiena. Sočios, puošnios ir labai skanios salotos, kurioms tiks mėgstama virta mėsa ar paukštiena - jautiena, kiauliena ar vištiena. Veronika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų mėsos (virtos)
2 vienetai bulvių (vidutinio dydžio, virtų su lupena)
150 gramų fermentinio sūrio
2 vienetai marinuotų agurkų
4 vienetai vyšninių pomidorų
4 šaukšteliai majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Bulves nulupti ir supjaustyti kubeliais, išdėlioti į 4 stiklines, ant viršaus uždėti po šaukštelį majonezo.
2.
Mėsą supjaustyti kubeliais ir išdėlioti ant viršaus.
3.
Sūrį sutarkuoti, agurkėlius supjaustyti smulkiais kubeliais, išmaišyti ir išdėlioti į stiklines ant viršaus dėti po ketvričiais pjaustytą pomidorą.
AUTORIUS: Veronika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital