Sluoksniuotos salotos su mėsyte ir marinuotais pievagrybiais

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sluoksniuotos salotos
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Sočios, paprastos ir labai skanios salotos. Jas galima šiek tiek pakoreguoti pagal šaldytuvo turinį - vietoje liežuvio naudoti rūkytą kumpį, o vietoje grybų - marinuotus Sočios, paprastos ir labai skanios salotos. Jas galima šiek tiek pakoreguoti pagal šaldytuvo turinį - vietoje liežuvio naudoti rūkytą kumpį, o vietoje grybų - marinuotus agurkėlius. Galima ruošti į vieną didelį indą, o galima porcijomis. Aš ruošiau sluoksniuodama į specialius 8 cm skersmens žiedus. Skanaus! (...daugiau) Jolanta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų kiaulės liežuvio (arba virto ar rūkyto kumpio)
200 gramų marinuotų pievagrybių (arba marinuotų agurkų)
4 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
150 gramų fermentinio sūrio
1 skiltelė česnako
pagal skonį majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Liežuvį supjaustykite plonomis juostelėmis. Pagardinkite trupučio drusko ir pipirų.
2.
Kiaušinius sutarkuokite, išmaišykite su trintu česnaku ir majonezu.
3.
Grybus nukoškite ir supjaustykite. Sūrį sutarkuokite.
4.
Lėkštėje sluoksniuokite: liežuvis, kiaušinių bei majonezo sluoksnis, tada grybai. Truputį paspauskite ir viršų apibarstykite tarkuotu sūriu. Skaniausi ši mišrainė bus, jei šiek tiek pastovės šaldytuve. Prieš valgant ją dar galite papuošti marinuotais agurkėliais.
AUTORIUS: Jolanta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis