Gardžios bandelės su šonine ir grybais

AUTORIUS:
Algirdas Mazeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Bandelės su šonine ir grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
Tešlai:
600 gramų miltų
200 mililitrų pieno
100 mililitrų vandens
60 gramų sviesto (tirpinto)
14 gramų sausų mielių
1 šaukštelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
300 gramų karštai rūkytos šoninės
Antram įdarui:
400 gramų pievagrybių
1 vienetas svogūnų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pieną sumaišyti su vandeniu, šiek tiek pašildyti, suberti mieles, cukrų ir išmaišyti.
2.
Suberti druską, supilti tirpintą sviestą ir išmaišyti. Įsijoti miltus ir užminkyti tešlą. Uždengti tešlą ir palikti, kad pakiltų 1 valandą 30 minučių.
3.
Pirmam įdarui smulkiai supjaustyti šoninę.
4.
Antram įdarui pasmulkinti svogūnus, supjaustyti pievagrybius. Pakepinti svogūnus keptuvėje įkaitintame aliejuje, tada sudėti pievagrybius, dar šiek tiek pakepinti, pagardinti durska ir pipirais. Palikti atvėsti.
5.
Nuo tešlos gnybti po gabaliuką, iš kiekvieno kočioti paplotėlį, į vidų dėti įdaro ir suformuoti bandelę. Palikti, kad pakiltų 10 - 15 minučių, tada deti į neįkaitintą orkaitę ir kepti 200 C laipsnių temperatūroje apie 25 - 35 minutes.
AUTORIUS: Algirdas Mazeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital