Gardžioji silkė su žemės riešutais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Silkė su žemės riešutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas silkės
1 vienetas svogūnų
1 sauja žemės riešutų (lukštentų)
3 vienetai kvapiųjų pipirų (žirneliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Sausoje keptuvėje pakepinkite žemės riešutus iki auksinės spalvos. Iš keptuvės juos suberkite į lėkštelę. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepkite ant aliejaus. Įmeskite kelis pipirų grūdelius. Svogūnus kepkite iki skaidrumo arba iki vos pradės gelsti. Suberkite riešutus ir išmaišę leiskite atvėsti.
2.
Silkę supjaustykite nedideliais gabalėliais ir gražiai sudėkite į silkinę. Ant viršaus užpilkite atvėsusiu svogūnų riešutų mišiniu.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dalios išleistoje "Didžiojoje konservavimo knygoje"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital