Gardžioji plėšoma pica kamuoliukais

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Gardžioji plėšoma pica kamuoliukais
Gardžioji plėšoma pica kamuoliukais
Gardžioji plėšoma pica kamuoliukais
Autorius apie receptą: Įdarui galite rinktis ir kitokius mėgstamus ingredientus - saulėje džiovintų pomidorų, mėgstamų žalumynų, o ypatingai gurmaniškam skoniui - pelėsinio sūrio! Įdarui galite rinktis ir kitokius mėgstamus ingredientus - saulėje džiovintų pomidorų, mėgstamų žalumynų, o ypatingai gurmaniškam skoniui - pelėsinio sūrio! LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų picos tešlos (pirktinės ar naminės)
300 gramų rūkytos vištienos (ar rūkyto kumpio)
150 gramų mocarela sūrio (ar fermentinio)
1 vienetas svogūnų
1 šlakelis pieno
šiek tiek pomidorų padažo
šiek tiek prieskonių picai
šiek tiek sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlą pakočioti ir supjaustyti kvadratėliais (maždaug 8*8 cm) dydžio.
2.
Svogūną kuo smulkiau supjaustyti (bet netrinti ir netarkuoti). Mocarelą suplėšyti (jei fermentinis – sutarkuoti). Vištieną supjaustyti. Viską sumaišyti su prieskoniais.
3.
Ant kiekvieno tešlos gabalėlio dėti truputį pomidorų padažo, šiek tiek vištienos įdaro. Suimti tešlos kvadratėlio kampus, užspausti ir tarp delnų suformuoti kamuoliuką.
4.
Kepimo formos (geriausia nusegamais kraštais) dugną iškloti kepimo popieriumi. Sudėti tešlos kamuoliukus vieną šalia kito, kol užsipildys forma, dėti užspaustu kraštu į apačia.
5.
Viršų patepti pienu ir pabarstyti sezamo sėklomis.
6.
Kepti iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
RECEPTO DRAUGAS: Coca-Cola
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
Sandra
2018-05-18 11:46
Patingėjau daryti tešlą, tai su sluoksniuota dariau, labai skanu, dar dedu saulėj džiovintų pomidorų ir alyvuogių. ATSAKYTI
Nhom
2018-05-14 22:25
Šiandien gaminom su 4 rūšių sūriais-fermentiniu, brie, feta ir pelelėsiniu. Dar šiek tiek džiovintų bazilikų - Laaabai skaniai!;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital