Gardžioji mamos pica

AUTORIUS:
Raimonda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Gardžioji mamos pica
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 lapas tešlos ( mielinė)
šiek tiek majonezo
šiek tiek pomidorų padažo (DAUMANTŲ)
200 gramų kumpio
100 gramų pievagrybių
1 vienetas pomidorų
100 gramų sūrio
šiek tiek aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Tešlą atšildyti ir iškočioti kuo ploniau. Iškočiotą tešlą padėti ant kepimo skardos pateptos riebalais.
Kumpį supjaustyti juostelėmis, pievagrybius - griežinėliais, sūrį sutarkuoti.
Picos padą ištepti pomidorų padažu, dėti sluoksnį kumpio, tada sluoksnį pievagrybių, o ant jų dėti majonezo.
Picą pašauti į karštą orkaitę 10 - 15 minučių. Tada užbarstyti sūrio, gražiai išdėlioti pomidoro griežinukus, barstyti druskos, pipirų, bazilikų ir dar kepti apie 10 -15 minučių.

Skanaus!
AUTORIUS: Raimonda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital