Gardžioji dilgėlių sriuba su grietinėle

AUTORIUS:
Santa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Dilgėlių sriuba
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Kvapni, soti ir labai skani dilgėlių sriuba su grietinėle! Kvapni, soti ir labai skani dilgėlių sriuba su grietinėle! Santa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 mililitrų sultinio (arba vandens ir 1 kubelio kokybiško sultinio)
2 vienetai bulvių
100 gramų dilgėlių (lapelių)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
50 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Giliame puode, kuriame verdu sriubą, įkaitinu aliejų, apkepinu smulkintą svogūną, nuskustas ir susmulkintas bulves.
2.
Dilgeles nuplauti, nusausinti ir sudėti į puodą. Apkepinti kelias minutes.
3.
Supilti sultinį, pagardinti prieskoniais, užvirinti ir virti 15 - 20 minučių. Supilti grietinėlę ir užvirinti. Maišant, įleisti lengvai išplaktą kiaušinį.
AUTORIUS: Santa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital