Gardžioji brokolių ir žiedinių kopūstų užkepėlė

AUTORIUS:
Gitana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Brokolių ir kalafijoro apkepas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Paprastas, greitas ir labai skanus apkepas, kurį galite pagardinti ir kitais skanėstais, kurių rasite šaldytuve - morkomis, paprikomis, pievagrybiais ar net rūkytu kumpiu. Paprastas, greitas ir labai skanus apkepas, kurį galite pagardinti ir kitais skanėstais, kurių rasite šaldytuve - morkomis, paprikomis, pievagrybiais ar net rūkytu kumpiu. Gitana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 galva brokolių
1 galva žiedinių kopūstų
300 mililitrų grietinėlės (tinka ir liesa)
200 gramų fermentinio sūrio
2 vienetai kiaušinių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Brokolius ir žiedinius kopūstus renkuosi maždaug vienodo dydžio, apie 300 - 400 gr galvą. Brokolius ir žiedinį kopūstą išskirstyti žiedynais. Apvirti apie 5 minutes. Sudėti į kepimo indą.
2.
Kiaušinius išplakti su grietinėle, prieskoniais ir puse tarkuoto sūrio. Užpilti ant brokolių ir žiedinio kopūsto. Pamaišyti.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Užberti likusį sūrį ir kepti dar 10 - 15 minučių. Skanaus
AUTORIUS: Gitana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital