Gardžioji baklažanų užtepėlė

AUTORIUS:
Jolita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Baklažanų užtepėlė
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Kremiška ir labai skani užtepėlė, kurią galima kabinti traškučiais, duoniukais ar tepti ant skrebučių! Skaniausia dar šilta! Kremiška ir labai skani užtepėlė, kurią galima kabinti traškučiais, duoniukais ar tepti ant skrebučių! Skaniausia dar šilta! Jolita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai baklažanų
8 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį provanso žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Žalius baklažanų galiukus nupjauti. Baklažanus supjaustyti perpus išilgai. Minkštime padaryti po kelias įpjovas.
2.
Baklažanus dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą minkštimu į viršų.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 minutes. Šalia dėti nuvalytas česnako skilteles ir kepti dar 5 - 10 minučių.
4.
Baklažanų vidų išskobti, kartu sutrinti česnaką. Pilti aliejų, gardinti prieskoniais ir viską išmaišyti.
AUTORIUS: Jolita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital