Sotus smidrų omletas su lašiša ir sūriu

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Omletas su smidrais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai soti ir skani kiaušinienė maistingiems pusryčiams! Kepti galima ir be lašišos, bet mūsų šeimoj labai patinka su lašiša, tinka ir rūkyta, ir sūdyta, ir net ploni Labai soti ir skani kiaušinienė maistingiems pusryčiams! Kepti galima ir be lašišos, bet mūsų šeimoj labai patinka su lašiša, tinka ir rūkyta, ir sūdyta, ir net ploni gabalėliai šviežios filė. (...daugiau) Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai kiaušinių
4 vienetai smidrų
1 sauja vyšninių pomidorų
50 gramų fermentinio sūrio
50 gramų lašišos filė
40 mililitrų pieno
20 gramų sviesto
2 šaukštai miltų (be kaupo)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Smidrus nuvalyti, sudėti į verdantį vandenį, pavirti 5 minutes, išimti ir pamerkti į šaltą vandenį, kad neprarastų dailios spalvos.
2.
Kiaušinius lengvai išplakti su pienu, suberti miltus ir išmaišyti, kol neliks sausų gumliukų. Pagardinti druska ir pipirais, berti tarkuotą sūrį ir viską išmaišyti.
3.
Keptuvėje ištirpinti sviestą ant vidutinės kaitros, supilti kiaušinių masę. Sudėti pjaustytus pomidorus, smidrus, išdėlioti lašišą. Uždengti dangčiu ir kepti 15 - 20 minučių, kol iškeps.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital