Gardusis skrandukų troškinys - greita, taupu ir skanu

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 73)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 73)
Vištų skrandukų troškinys
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Nesudėtingai paruošiamas ir nebrangus troškinukas, kuris puikiai tinka prie bulvių košės ar ryžių. Papildomai galite dėti mėgstamų prieskonių. Nesudėtingai paruošiamas ir nebrangus troškinukas, kuris puikiai tinka prie bulvių košės ar ryžių. Papildomai galite dėti mėgstamų prieskonių. Raminta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų vištų skrandukų
100 gramų pievagrybių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
6 šaukštai pomidorų padažo
1 šaukštas grietinės
2 skiltelės česnako
3 vienetai lauro lapų
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Skrandukus nuplauti, nuvalyti ir virti apie valandą, pagardinus lauro lapais, druska ir pipirais.
2.
Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinti, sudėti smulkintus svogūnus, pakepinti, kol pašviesės, tuomet sudėti tarkuotas morkas ir smulkintą česnaką, pakepinti apie 10 - 15 minučių. Sudėti smulkintus pievagrybius ir pakepinti kelias minutes, kol susileis.
3.
Į keptuvę sudėti į kelias dalis supjaustytus skrandukus, dėti pomidorų padažą, grietinę, prieskonius ir įpilti truputėlį vandens. Uždengti dangčiu ir patroškinti apie 10 - 15 minučių. Skanaus!
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
GITANA
2020-06-04 19:44
Labai skanu. ATSAKYTI
Viktorija
2017-10-08 22:43
Nerealiai skanu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital