Autorius apie receptą:
Nesudėtingai paruošiamas, burnoje tirpstantis skanėstas, kuris tobulai dera prie šviežių bulvyčių. Tradicinių kąstinio ruošimo būdų yra keletas, bet šis greitasis
Nesudėtingai paruošiamas, burnoje tirpstantis skanėstas, kuris tobulai dera prie šviežių bulvyčių. Tradicinių kąstinio ruošimo būdų yra keletas, bet šis greitasis variantas mums labai patinka, nes pagaminti itin paprasta, o skonis puikus. Papildomai galima dėti kmynų, o krapus galima keisti petražolėmis ar kitais žalumynais.
(...daugiau)(...mažiau)
LaMaistas.lt
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
380 gramų
grietinės
(kambario temperatūros)
100 gramų
sviesto
(kambario temperatūros)
1 pundelis
krapų
3 skiltelės
česnako
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį dedu sviestą, išsuku mediniu šaukštu.
2.
Po kelis šaukštus dedu grietinę ir toliau suku iki vientisos masės. Kai masė tampa vientisa, vėl dedu grietinės.
3.
Jeigu maišant matau, kad atsiskiria sviesto trupinėliai, dubenį statau ant puodo su verdančiu vandeniu taip, kad dubens dugnas nesiliestų su verdančiu vandeniu, taip padarydama garų vonelę. Taip šildomame dubenyje toliau suku, kol sviesto trupinėlių neliks. Nukeliu ir toliau suku.
4.
Kai visa grietinė jau įmaišyta, beriu smulkintus česnakus, krapus ir gardinu druska. Dar kartą permaišau.
5.
Sudedu į sandariai uždaromus plastikinius indelius ir saugau šaldytuve.
Pieno produktų „Saulės pienas“ galite įsigyti tik parduotuvėse MAXIMA.