Gardusis maltos mėsos didkepsnis su morkomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Gardusis maltos mėsos didkepsnis su morkomis
Autorius apie receptą: Išsikepusi vieną didelį maltos mėsos didkepsnį su įdaru, likau patenkinta. Kodėl? Visų pirma, tai šis patiekalas tiks kaip karštas su garnyru ar daržovėm, kuris puikiai Išsikepusi vieną didelį maltos mėsos didkepsnį su įdaru, likau patenkinta. Kodėl? Visų pirma, tai šis patiekalas tiks kaip karštas su garnyru ar daržovėm, kuris puikiai pjaustysis riekelėm, o antra, kad šį didkepsnį galima valgyti ir kaip šaltą užkandį.
Žodžiu, pamėginkite ir patys įsitikinsite, jog tai patiekalas - du viename!
(...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų kiaulienos faršo
1 vienetas kiaušinių
1 pundelis žalumynų
šiek tiek prieskonių
šiek tiek druskos
Įdarui:
2 vienetai morkų
1 vienetas česnako
Aptepimui:
šiek tiek majonezo
Pabarstymui:
šiek tiek sūrio (tarkuoto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Maltą mėsą pagardinau prieskoniais, druska, žalumynais, įmušiau kiaušinį, viską išmaišiau.
2.
Iš maltos mėsos padariau laivelį, į kurio vidurį dėjau tarkuotas morkas su česnaku ir ant viršaus užtepiau majonezo.
3.
Dėjau į kepimo skardą ištiestą kepimo popieriumi, kepiau iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių. Jei valgote kaip karštą patiekalą, rekomenduoju ant jo patarkuoti fermentinio sūrio.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital