Gardūs vištienos lizdeliai orkaitėje su sūriu ir kiaušiniais

AUTORIUS:
Ilona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Mėsos lizdeliai su kiaušiniais orkaitėje
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Ypatingai skanūs vištienos kotletukai kitaip - kepti orkaitėje, tad nereikės suktis prie viryklės, vartant kotletukus, o viduje ištirpęs sūris tampa tąsus ir puikiai dera. Ypatingai skanūs vištienos kotletukai kitaip - kepti orkaitėje, tad nereikės suktis prie viryklės, vartant kotletukus, o viduje ištirpęs sūris tampa tąsus ir puikiai dera. Kiaušinis užbaigia derinuką ir patiekalas tampa itin šventiškas! (...daugiau) Ilona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų vištienos faršo
8 vienetai kiaušinių
100 gramų sūrio
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
3 saujos maltų džiūvėsėlių
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek prieskonių vištienai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į faršą įmušti du kiaušinius, berti prieskonius, džiūvėsėlius, smulkintą svogūną ir česnakus, gerai išminkyti ir palikti pastovėti apie 20 minučių. Mėsos masė turi būti gana standi, lengvai formuotis, jei lieka skystoka, berkite daugiau džiūvėsėlių.
2.
Mėsą dalinkite į 6 dalis. Iš kiekvieno gabalėlio formuokite kotletuką, paspauskite vidurį ir suformuokite kraštelius, formuokite "lizdelį".
3.
Mėsos lizdelius dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes. Tuomet į kiekvieno lizdelio vidurį dėkite tarkuoto sūrio, įmuškite kiaušinį ir kepkite dar 10 - 20 minučių, iki norimo kiaušinio iškepimo.
AUTORIUS: Ilona
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Odeta
2018-03-20 09:17
Esu kepusi prieš porą metų berods tai, bet man nepatiko čia kiaušinis.Viršus toks kaip plasmasine plėvele, kad būtu apsitraukęs. ATSAKYTI
NerijusL
2018-03-05 17:53
8 kiausiniai gaunasi :) ATSAKYTI
Dovilė
2018-02-07 18:30
Ar galima naudoti kiaulienos faršą? ATSAKYTI
Renata
2018-02-07 22:10
Aš dariau sumaišius kiaulieną ir jautieną, tai viską taip pat gaminau, tik kepiau ilgiau :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital