Gardūs vasaros mėsainiai

AUTORIUS:
Irvyda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Gardūs vasaros mėsainiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 pakelis mielių (sausas)
1 stiklinė vandens (šiltas)
4 stiklinės miltų
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai cukraus
1 šaukštelis druskos
3 šaukštai aliejaus
1 saujelė sezamo
1 kilogramas jautienos (faršas)
4 vienetai pomidorų
1 vienetas svogūnų
8 lapai salotų
2 vienetai agurkų (marinuoti)
8 riekės sūrio (mėgstamas)
8 šaukštai pomidorų padažo
8 šaukšteliai garstyčių
8 šaukštai majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Mieles,stiklinę miltų ir šiltą vandenį supilti į dubenį ir gerai išmaišyti. Įmušti kiaušinį, suberti cukrų, druską, supilti aliejų ir vėl viską išmaišyti. Suberti likusius miltus ir išminkyti tešlą.Tešlą apvynioti rankšluoščiu ir palaikyti šiltoje vietoje apie 1 val.
2.
Tešlą padalinti į 8 gumulėlius. Dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos, aptepti kiaušiniu ir apibarstyti sezamo sėklomis. Kepti 180 laipsnių orkaitėje. Apie 15 - 20 min.
3.
Faršą padalinti į 8 dalis, ir suformuoti apvalius paplotėlius. Kepti keptuvėje ant nedidelės ugnies, apibarstant kiekvieną pusę druska ir pipirais. Prieš baigian kepti uždėti riekelė sūrio.
4.
Bandeles perpjauti pusiau. Vieną pusę ištepti majonezu, kitą garstyčiomis ir pomidorų padažu. Ant pado dėti salotų lapus, jautienos paplotėlį, ant jo žiedais pjaustytą svogūną ir kelias riekeles pomidoro, bei marinuoto agurko. Užvožti kita pusele.

Skanaus:)
AUTORIUS: Irvyda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital