Gardūs rageliai

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Gardūs rageliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g sluoksniuotos bemielės tešlos
400 g maskarpone sūrio (ar varškės)
250 braškių (galima šaltydų)
100 g cukraus
1 v. š.  cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:

Atšildyti sluoksniuotą bemielę tešlą. Ją supjaustyti juostelėmis ir užsukti ant specialių konditerinių vamzdelių (pirkau Maximoje). Kepti orkaitėje 180°C apie 20 min., kol pagels. Atvėsinti. Atsargiai nuimti nuo vamzdelių, nes labai trapūs kepiniai!

Braškes supjaustyti gabaliukias ir sumaišyti su mascarpone sūriu ar varške (tada įpilkite truputį grietinėlės) ir cukrumi. Šia mase atsargiai įdarykite ragelius ir užberkite cukraus pudra.

Gardumėlis!
 

AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital