Gardūs Rabarbarų putėsiai

AUTORIUS:
Ingrida S.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Gardūs Rabarbarų putėsiai
Autorius apie receptą: Rabarbaro putėsius pagaminti nesudėtinga, o rezultatas stebina. Gaivus, lengvas ir vitaminų kupinas desertas nepalieka abejingų.Tačiau reiktų nepamiršti, kad rabarbarų Rabarbaro putėsius pagaminti nesudėtinga, o rezultatas stebina. Gaivus, lengvas ir vitaminų kupinas desertas nepalieka abejingų.Tačiau reiktų nepamiršti, kad rabarbarų patiekalai valgomi iki Joninių. (...daugiau) Ingrida S.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 mililitrų vandens
400 gramų rabarbarų
200 gramų cukraus
1.5 šaukšto želatinos
pagal skonį cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuplauti ir supjaustyti (žievelės nulupti nebūtina) rabarbarus.
2.
Rabarbarus sudėti į puodą, pilti vandenį ir virti, kol suminkštės.
3.
Į masę suberti cinamoną, supilti ištirpintą ir išbrinkintą želatiną.
4.
Paruoštą masę dėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
5.
Atšaldytą masę išplakti elektriniu plakikliu iki putėsių ir supilti į pasirinktą formą, kad sustingtų. Prieš tiekiant išimti iš formos.
AUTORIUS: Ingrida S.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital