Gardūs mieliniai pyragėliai su mėsos ir grybų įdaru

AUTORIUS:
Reda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 26
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Gardūs mieliniai pyragėliai su mėsos ir grybų įdaru
Autorius apie receptą: Sotūs pyragėliai, kuriuos verta išbandyti kibinų mėgėjams. Sotūs pyragėliai, kuriuos verta išbandyti kibinų mėgėjams. Reda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 26
Įdarui:
500 gramų kiaulienos faršo
200 gramų pievagrybių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas druskos
1 žiupsnelis pipirų
Tešlai:
500 gramų miltų
160 mililitrų pieno
60 gramų sviesto
30 gramų šlapių mielių
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis cukraus
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Smulkiai supjaustome nuplautus pievagrybius ir vidutinio dydžio svogūną ir pakepiname keptuvėje. Pagardiname pipirais ir druska.
2.
Į kiaulienos faršą sudedame atvėsusius grybus, įmušame kiaušinį, suberiame mėgstamus prieskoniais ir druską.
3.
Šviežias mieles ištriname su cukrumi, druska ir puodeliu šilto pieno. Paliekame 15 minučių pastovėti šiltoje vietoje. Į dubenį suberiame miltus ir supilame į juos mieles su pienu bei ištirpintą ir atvėsintą sviestą. Viską gerai išminkome.
4.
Tešlą iškočiojame ir padaliname lygiomis dalimis. Į vidų dedame šaukštelį įdaro ir šakute užspaudžiame kraštus.
5.
Kepimo skardoje sudėtus pyragėlius aptepame kiaušinio plakiniu ir kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 minučių.
AUTORIUS: Reda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital