Gardus lašišinis upėtakis

AUTORIUS:
sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
 Gardus lašišinis upėtakis
 Gardus lašišinis upėtakis
 Gardus lašišinis upėtakis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 lašišinis upėtakis (apie 500 g.);
1 didelis kiaušinis;
2 šaukštai majonezo;
citrininių pipirų ir jūros druskos;
čili miltelių, prieskonių žuviai;
4 šaukštai miltų;
aliejaus kepimui.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Upėtakį supjaustyti mažais gabalėliais, išimti didžiuosius kaulus. Pagardinti citrininiais pipirais ir jūros druska ir palikti pastobėti per naktį. Kiaušinį išplakti su majonezu, žuvies prieskoniais ir čili milteliais. Įkaitinam aliejų. Žuvį merkiam i kiaušinio plakinį, po to į miltus ir dedame kepti. Kepame iš abieju pusių kol gražiai apskrus. Skanaus! Receptas atsiųstas konkursui
AUTORIUS: sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
idomu
2016-04-03 16:46
AR kas bandete? :) ATSAKYTI
arta
2015-07-25 12:56
Cia idomu butinai pabandysiu jau bėgu i maxima ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital