Gardus cukinijų apkepas su morkomis ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Gardus cukinijų apkepas su morkomis ir sūriu
Autorius apie receptą: Gardus cukinijų ir morkų plokštainis papildytas fermetiniu sūriu. Alternatyva bulvių plokštainiui. Galima papildyti virto kumpio gabalėliu ar mėgstamais sūriais. Gardus cukinijų ir morkų plokštainis papildytas fermetiniu sūriu. Alternatyva bulvių plokštainiui. Galima papildyti virto kumpio gabalėliu ar mėgstamais sūriais. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų cukinijų
5 vienetai kiaušinių
100 gramų fermentinio sūrio
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
40 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
1 vienetas aitriosios paprikos
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūnus sukapoti mažais kubeliais. Morką supjaustyti daržovių skustuku ir apkepti kartu su svogūnais aliejuje, kol ims minkštėti. Pagardinti trupučiu druskos. Baigiant kepti suberti smukliai kapotą čili pipirą. Iškepusioms daržovėms leisti pravėsti.
2.
Kiaušinius gerai išplakti su žiupsneliu druskos, berti sutarkuotą sūrį. Cukiniją supjaustyti daržovių skustuku ir sumaišyti su kiaušiniu ir kepintomis daržovėmis.
3.
Supilti į kepimo formą ir kepti 175 C apie 40 min. Priklausomai nuo storumo kepa, kol masę taps tvirta, o paviršius apskrudęs. Baigiant kepti galima dar užtarkuoti kietojo sūrio. Skanauti su grietine.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital