Garduolis obuolių - varškės pyragas

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Garduolis obuolių - varškės pyragas
Garduolis obuolių - varškės pyragas
Garduolis obuolių - varškės pyragas
Garduolis obuolių - varškės pyragas
Autorius apie receptą: Tobulas! Purus, švelnus, minkštas, labai skanus ir šaltas ir šiltas, lengvai pagaminamas, dar lengviau suvalgomas. Aš cukraus dedu nedaug, obuoliai pasaldina. Tobulas! Purus, švelnus, minkštas, labai skanus ir šaltas ir šiltas, lengvai pagaminamas, dar lengviau suvalgomas. Aš cukraus dedu nedaug, obuoliai pasaldina. Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų obuolių
270 gramų kvietinių miltų
270 gramų varškės (smulkiai trintos, pakeliais)
4 vienetai kiaušinių (nedidelių)
150 gramų sviesto (tirpinto)
2 šaukštai vanilinio cukraus
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 gabalėlis sviesto (formai patepti)
Pabarstymui:
1 šaukštas cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
5 obuolius nuplauti, neluptus supjaustyti skiltelėmis. Kitus 5 nulupti ir supjaustyti skiltelėmis.
2.
Kiaušinius išplakti iki baltumo su vaniliniu cukrumi, cukrumi ir druska.
3.
Tirpintą sviestą sumaišyti su varške, po to ir su kiaušinių plakiniu. Maišant, įsijoti miltus, supilti citrinos sultis, lengvai permaišyti. Tešla neskysta.
4.
Kepimo formą ištepti sviestu. Dėti apie pusę tešlos, išskirstyti ir tuomet dėti ant jos nuluptus obuolius. Vėl tešlos, paskirstyti. Tuomet ant viršaus išdėlioti neluptus obuolius.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, pridengus kepimo popieriumi 30 min. Greit nuimti popierių, tuomet kepti dar 20 min, nes 24 cm formoje išeina storokas pyragas.
6.
Iškepusį pyragą pabarstyti cukraus pudra, uogytėmis.
Patarimai:
Kepimo forma 24 cm.
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Viktorija
2022-11-24 18:29
Paruošime dingo kepimo milteliai.. ATSAKYTI
RaKra
2024-02-07 16:23
Kepimo milteliai visada maišomi su miltais ;) skanaus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital