Gardieji mėsos kukuliukai padaže

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Gardieji mėsos kukuliukai padaže
Autorius apie receptą: Paprasta ir skanu. Jau senai gaminau, tad buvome pasiilgę. Aš padariau tokį aštroką, nes mums taip patinka. Patiekti su mėgstamu garnyru. Mes valgėme su bulvių-morkų koše ir Paprasta ir skanu. Jau senai gaminau, tad buvome pasiilgę. Aš padariau tokį aštroką, nes mums taip patinka. Patiekti su mėgstamu garnyru. Mes valgėme su bulvių-morkų koše ir burokėlių-raugintų agurkų mišraine. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų maltos kiaulienos (neriebios arba kitos maltos mėsos)
1 vienetas kiaušinių (didelio)
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai avižinių dribsnių (smulkių, apytikriai)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį kmynų
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal poreikį lauro lapų
Padažui:
330 mililitrų vandens (arba sultinio, apytikriai)
2 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai grietinės
2 šaukštai sviesto
1 šaukštas kvietinių miltų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį dėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, įberti druską, pipirus, česnako miltelius, kmynus, prieskonines žoleles, smulkius avižinius dribsnius, išmaišyti ir palikti pastovėti 20-25 minutes.
2.
Į puodą pilti vandenį, užvirti, berti druską.
3.
Rankomis suformuoti nedidelius kukuliukus, dėti į verdantį vandenį, dėti lauro lapus, perpjautą į kelias dalis svogūną ir virti apie 15 minučių.
4.
Kol kukuliai verda, paruošti padažą. Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti, berti miltus, išmaišyti. Tuomet supilti vandenį, dėti grietinę, pomidorų padažą, berti pipirus, aitriųjų paprikų miltelius ir trumpai patroškinti ant mažos kaitros vis maišant.
5.
Į paruoštą padažą sudėti išvirtus mėsos kukuliukus, patroškinti dar kelias minutes.
6.
Patiekti su mėgstamu garnyru, mes valgėme su bulvių - morkų koše ir burokėlių - raugintų agurkų mišraine.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital