Lietinių blynų kebabai su česnakiniu padažu

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Lietinių blynų kebabai su česnakiniu padažu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šiuos "kebabus" gaminame, kai šaldytuve yra įvairiausių likučių, tad įdarui galima drąsiai rinktis ir kitokius ingredientus, kokių turite. Padažą galite naudoti Šiuos "kebabus" gaminame, kai šaldytuve yra įvairiausių likučių, tad įdarui galima drąsiai rinktis ir kitokius ingredientus, kokių turite. Padažą galite naudoti pirktinį, bet mes labai mėgstame paprastai paruošiamą česnakinį. (...daugiau) Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
250 mililitrų pieno
3 vienetai kiaušinių
125 gramai miltų
30 mililitrų aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
500 gramų jautienos faršo (ar kitokio mėgstamo)
150 gramų šaltai rūkytos šoninės
4 vienetai marinuotų agurkų
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai aliejaus
šiek tiek prieskonių mėsai
Padažui:
150 gramų graikiško jogurto
50 mililitrų kefyro
3 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius lengvai paplakti su pienu ir aliejumi, suberti miltus ir druską, kruopščiai išmaišyti, kad neliktų sausų gumuliukų. Tešlą palikti pastovėti pusvalandį.
2.
Ant vidutinės kaitros iškepti lietinius iš abiejų pusių. Kepti keptuvėje nelimpančiu paviršiumi, papildomai aliejaus nereikia pilti.
3.
Aliejuje apkepti smulkintus svogūnus, dėti faršą, maišant kepti, kol apskrus, pagardinti prieskoniais.
4.
Atskirai apkepinti smulkintą šoninę.
5.
Padažui susmulkinti česnaką, išmaišyti su jogurtu ir kefyru, pagardinti druską ir pipirais.
6.
Kiekvieną blyno vidurį patepti padažu. Dėti faršo, šoninės, smulkintų agurkėlių. Galima dėti kitų mėgstamų daržovių. Užlenkti apačią ir kraštus. Papildomai galima trumpai apkepti sausoje keptuvėje ar orkaitėje.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital