Gardieji kiaulienos suktinukai su dešrelių įdaru

AUTORIUS:
Ineta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Suktinukai su įdaru
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs ir sultingi suktinukai. Galima gaminti ne tik iš kiaulienos, bet ir iš vištienos ar kalakutienos. Labai skanūs ir sultingi suktinukai. Galima gaminti ne tik iš kiaulienos, bet ir iš vištienos ar kalakutienos. Ineta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų kiaulienos nugarinės (arba vištienos filė)
4 vienetai rūkytų dešrelių
2 vienetai marinuotų agurkų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek rūkytos paprikos miltelių
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nugarinę supjaustyti į 4 riekes. Kiekvieną gabalą pamušti virtuviniu plaktuku. Iš abiejų pusių pabarstyti prieskoniais.
2.
Ant kiekvieno gabalėlio dėti po rūkytą dešrelę ir pailgomis juostelėmis pjaustytų agurkėlių. Susukti. Galima sutvirtinti mediniais krapštukais ar aprišti siūlu.
3.
Suktinukus iš visų pusių apkepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol apskrus.
4.
Suktinukus sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
AUTORIUS: Ineta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital