Gardi barščių sriubytė

AUTORIUS:
mia30
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 81)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 81)
Gardi barščių sriubytė
Gardi barščių sriubytė
Gardi barščių sriubytė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 l burokėlių (marinuotų)
1 galvutė svogūno
1 galvutė česnako
300 g rūkyto kumpio
šaldytų grybų saujelė
1 didelė morka
 prieskoniai: druska, pipirai, citrinos rūgštelė, jei to reikia.
6 bulvės
grietinė pasiskaninimui
0,5 puodo vandens (atitinkamai koks jūsų puodas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užsikaičiame vandenį, kai jis užverda sudedame marinuotus burokėlius. Tada susitarkuojame morką, ją pasikepiname, susismulkiname svogūną ir česnaką juos taip pat pakepiname. Suberiame į puodą. Nusiskutame bulves jas supjaustome kubeliais ir suberiame taip pat į puodą. Tuomet susipjaustome kubeliais kumpį, jį truputį pačirškiname keptuvėje, kol išsileidžia riebaliukas, atda supilame viską į puodą, jei reikia pridedame prieskonių, sudedame likusius ingridientus ir paverdame kokia 25 minutes.
Pagardiname grietine ir viskas. Skanaus!
AUTORIUS: mia30
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Zigmas
2018-11-05 11:49
Aš skanius barščius verdu ekologiškus taip: paimu saują džiovintų obuolių,nuplaunu karštu vandeniu, kartu su burokėliais dedu į puodą, mėsos dedu pagal galimybę (suprantama kiauliena). Burokėliai verda kartu su obuoliais ir mėsa, prieskonių dedu pagal skonį (lauro lapeliai, kvapnieji pipirai, druskos pagal skonį), gerai suvirinu ir tai nenusakomas skonis, kompoto aromatas, skanaus! ATSAKYTI
VIKTORAS
2017-11-03 18:02
Viskas tinka barščiams tik jokiu kubeliu prieskoniu,viskas turi būti iš natūraliu produktu,jokiu mirkytu rūkytu mėsos produktu,dažytu,jau geriau šviežiu šonkauliu ir tikrai rūkytu produktu,tik ne mirkytu,kita dar vienas pastebėjimas,jokio acto galima sugadinti ,vietoj jos tikro rauginto agurko/be acto agurko/nedidelį smulkiai pjaustom,kepant svogūną,česnaką įdėti i keptuve gale apkepti ir užpiltį barščius gale,ir pavirti kelias min. išjungti ir palikti aušti,galite po kurio laiko valgyti,geriausia po dienos valgyti ,pašildžius kiek suvalgysite,tuo momentu..tada tikra bus barščiu sriuba..skanaus ATSAKYTI
VIKTORAS
2017-11-04 17:45
pora dienų palaikiau šaldytuve,kai šalta laukia galime balkone,kai pasišildžiau kiek man reikia,visus kvapus išdavė sriuba,ką buvau idėjas i sriuba,česnako,rauginto agurko,ir mėsos,bei prieskoniu.. ATSAKYTI
.
2015-10-15 23:35
Burokėliai dedami pabaigoje, ir ne tik marinuoti - net ir šviežius burokėlius geriau atskirai išsivirti su lupena (ar nusipirkti gatavai virtus), supjaustyti ar sutarkuoti ir tik pačioje pabaigoje sudėti į sriubą. Tada turėsite gražią natūralią sriubos spalvą. O vietoj mėsos geriau truputis raugintų kopūstų - išbandykit, kas dar neragavot, fantastiškas derinys :) ATSAKYTI
nevirejas bet receptas aky drasko
2015-03-09 14:41
durnos mergos receptas... jeigu darysi taip kaip parasyta shuda suvirta turesi... visi ingradientai dedami vienu metu kad nesuvirtu, nepamirshtant kubelio buljono ATSAKYTI
Silkė
2012-12-08 12:35
Jei burokėliai marinuoti, tai juos reikia dėti pačioje pabaigoje, jau baigiant virti, o ne pradžioje. Jei burokėliai šviežūs, tada tik pradžioje. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital