Galetė su šokoladu ir bananais

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Galetė su šokoladu ir bananais
Autorius apie receptą: Paprasta? Taip. Tobula? Tikrai taip! Galutinis rezultatas toks gardus, tiesiog neatsivalgomas. Paprasta? Taip. Tobula? Tikrai taip! Galutinis rezultatas toks gardus, tiesiog neatsivalgomas. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
240 gramų kvietinių miltų
170 gramų sviesto (šalto)
2 šaukštai vandens (šalto)
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis druskos
Įdarui:
4 vienetai bananų
100 gramų juodojo šokolado
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
Pabarstymui:
1 šaukštas rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai ant darbastalio suberkite miltus, sumaišykite su druska.
2.
Nedideliais kubeliais supjaustykite šaltą sviestą ir sudėkite į vidurį miltų. Viską kapokite plačiu peiliu, kol išeis daug smulkių, drėgnų trupinių. Tuomet ant trupinių užpilkite šalto vandens ir viską suminkykite rankomis. Turi išeiti minkšta, elastinga tešla. Jei šiek tiek limpa prie rankų, pabarstykite miltais, tik nepadauginkite, tešla neturi būti per daug kieta. Suminkykite rutulį, įvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą mažiausiai 30 min.
3.
Įdarui šokoladą sukapokite, bananus supjaustykite ir atidėkite.
4.
Tešlą išimkite iš šaldytuvo, truputėlį palaikykite kambario temperatūroje, kol suminkštės.
5.
Aptepimui lengvai išplakite kiaušinį.
6.
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Ant kepimo popieriaus iškočiokite apvalų lakštą. Viduryje pasižymėkite apytikriai 15-20 cm skersmens apskritimą (galite uždėti nedidelę lėkštę ir labai švelniai paspausti, kad atsižymėtų kontūras). Į pažymėta vidurį sudėkite paruošta įdarą. Kraštus užlenkite link vidurio, patepkite kiaušinio plakiniu, pabarstykite ruduoju cukrumi.
7.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 minutes, kol gražiai paruduos. Išimkite, palaukite, kol šiek tiek atvės.
8.
Skanaukite dar šiltą su vaniliniais ledais.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital