1.
Atskirti kiaušinio baltymus nuo trynių, kiaušinių baltymus išplakti dubenyje iki standžių putų.
2.
Atskirame dubenyje išplakti kiaušinių trynius, suberti cukrų ir dar kartą paplakti, tuomet atsargiai įmaišyti į išplaktus baltymus.
3.
Į kiaušinių masę persijoti miltus kartu su kepimo milteliais ir kakava. Atsargiai išmaišyti.
4.
Į tortinę įtiesti kepimo popierių ir supilti tešlą. Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių orkaitėje 10 minučių. Kai biskvitas iškeps, jį atvėsinti.
5.
Užvirti vandenį, jį atvėsinti, įsipilti į puodelį 8 šaukštelius vandens, suberti želatiną į vėsų vandenį ir brinkinti ją apie 10 - 15 minučių. Išbrinkusią želatiną pakaitinti (galima trumpai mikrobangų krosnelėje arba įstatyti puodelį su želatina į dubenį pripildytą karšto vandens) iki kol granulės visiškai ištirps. Atvėsinti.
6.
Į dubenį sudėti varškę, supilti jogurtą ir gerai sumaišyti.
7.
Atvėsintą želatiną supilti į varškės ir jogurto masę.
8.
Atsidėti 5 - 6 persikų puseles, o likusius persikus supjaustyti, sudėti į varškės ir jogurto masę. Perpjauti citriną per pusę ir išspausti sulčių.
9.
Ant atvėsusio biskvito supilti jogurto ir varškės masę, įdėti į šaldytuvą iki kol sustings.
10.
Užvirti vandenį, supilti į dubenį ir suberti žele miltelius, gerai išmaišyti. Atvėsinti.
11.
Griežinėliais supjaustyti likusius persikus, sudėlioti ant varškės sluoksnio, užpilti apstingusia žele. Tam, kad vaisių gabaliukai neišplauktų į viršų ar kitaip nejudėtų, pirmą kartą žele įpilkite tik šiek tiek, kad apsemtų vaisius ir statykite į šaldytuvą. Kai žele sustings, supilkite visą paruoštą žele. Įdėkite atgal į šaldytuvą ir kai tortas sustings, galima ragauti.