Gaivus varškės tortas su braškėmis ir mango

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Gaivus varškės tortas su braškėmis ir mango
Gaivus varškės tortas su braškėmis ir mango
Gaivus varškės tortas su braškėmis ir mango
Autorius apie receptą: Tortas vasariškas, labai gaivus ir lengvos konsistencijos! Aš puošiau uogomos ir vaisiais, o Jūs puoškite, kaip patinka Jums! Tortą ruošiau 20 cm skersmens formoje. Tortas vasariškas, labai gaivus ir lengvos konsistencijos! Aš puošiau uogomos ir vaisiais, o Jūs puoškite, kaip patinka Jums! Tortą ruošiau 20 cm skersmens formoje. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
2 vienetai kiaušinių
50 gramų cukraus
40 gramų miltų
35 gramai krakmolo
30 mililitrų sulčių
10 gramų kakavos
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
0.5 šaukštelio vanilinio cukraus
Kremui:
300 gramų kreminio sūrio
250 gramų kreminės varškės
250 gramų braškių
230 gramų cukraus
18 gramų želatinos
šiek tiek citrinos žievelės
Viršui:
400 gramų mango vaisiaus
8 gramai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Biskvitui kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, berti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, kakava ir krakmolu. Išplakti, kad neliktų sausų gumuliukų.
2.
Tešlą pilti į kepimo popieriumi išklotą formą, kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 - 17 minučių. Palikti atvėsti ir perpjauti į dvi dalis. Sulaistyti sultimis.
3.
Kremui želatiną užmerkti, kaip nurodyta ant pakuotės, vėliau ištirpinti garų vonelėje ir palikti truputį atvėsti. Braškės nuplauti, supjaustyti ir sutrinti iki tyrelės, pertinti per sietelį, kad neliktų sėklyčių. Varškę, kreminį sūrį ir cukrų gerai išplakti, piltį braškių tyrelę, įtarkuoti žievelės. Plona srovele, nuolat maišant, supilti želatiną.
4.
Į torto formą dėti apatinį biskvitą, tepti pusę kremo, dėti antrą biskvitą, užpilti likusiu kremu ir palikti šaltai stingti.
5.
Viršui užmerkti želatiną, kaip nurodyta ant pakuotės. Mangą nulupti, supjaustyti ir sutrinti iki košelės, kaitinti ant nedidelės ugnies, vis maišant, kol užvirs, pavirti minutę, nuimti nuo kaitros, įmaišyti išbrinkusią želatiną. Palikti atvėsti. Atvėsusią supilti ant torto ir toliau laikyti šaltai, kol susitings.
Patarimai:
Daugiau apie kreminį sūrį rasite šiame straipsnyje..
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital