Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Biskvitui: | ||
4 vienetai | kiaušinių (L dydžio) | |
150 gramų | maltų aguonų | |
125 gramai | cukraus | |
100 gramų | sviesto (minkšto) | |
70 gramų | migdolų (maltų) | |
30 gramų | juodojo šokolado (drožlių) | |
šiek tiek | druskos | |
Kremui: | ||
500 gramų | kreminės varškės (be priedų) | |
200 mililitrų | grietinėlės (naudojau 19%) | |
60 mililitrų | vandens | |
11 gramų | želatinos (smulkios) | |
šiek tiek | cukraus | |
šiek tiek | vanilės aromato | |
Viršui: | ||
400 gramų | šaldytų aviečių | |
250 mililitrų | aviečių želė | |
250 mililitrų | vandens | |
100 gramų | aviečių (šviežių) | |
1 pakelis | aviečių želė (apie 80 gr) | |
9 gramai | želatinos (smulkios+40 ml vandens) | |
šiek tiek | cukraus |