Gaivus varškės desertas su kondensuotu pienu ir žele

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Desertinis varškės sūris su žele
Autorius apie receptą: Nuostabus ir paprastas desertas, kuris tinka bet kokiu oru ir bet kokia proga. Nuostabus ir paprastas desertas, kuris tinka bet kokiu oru ir bet kokia proga. Viktorija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
800 gramų varškės (pertrintos)
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
150 mililitrų vandens
77 gramai želės
3 šaukštai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pasiruošiame želė pagal instrukciją, tik su mažiau vandens, kad būtų tvirtesnė. Galima pasiruošti ir keleto spalvų, kad varškės sūris būtų spalvingesnis.
2.
Želatiną užpilame vandeniu ir paliekame išbrinkti. Po to maišydami pakaitiname, kol visiškai ištirpsta, neužviriname. Atvėsiname.
3.
Kai želė sustingsta, ją supjaustome gabaliukais.
4.
Varškę sumaišome su kondensuotu pienu (galima dėti ir mažiau, kas nemėgsta per saldžiai), sudedame paruoštą želatiną, gerai išmaišome ir tik tada įmaišome želė gabaliukus.
5.
Sudedame į formą ir dedame šaldytuvan sustingti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital