Gaivus vanilininis desertas su uogomis (arba vaisiais)

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Vanilinis desertas su uogomis
Autorius apie receptą: Dar vienas puikus desertas, lengvai pagaminamas ir labai skanus. Dar vienas puikus desertas, lengvai pagaminamas ir labai skanus. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
180 gramų šaldytų aviečių
4 vienetai sausainių (su šokolado gabaliukais)
30 mililitrų vandens
1 šaukštelis želatinos (smulkios)
pagal skonį cukraus
Pudingui:
500 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
30 gramų kukurūzų krakmolo
šiek tiek vanilės
pagal skonį cukraus
Papuošimui:
120 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
šiek tiek aviečių
šiek tiek šokolado (tarkuoto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Želatiną užpilti vandeniu. Avietes su cukrumi pakaitinti iki virimo, tada pertrinti prie sietelį, kad neliktų sėklyčių, ir įmaišyti želatiną.
2.
400 mililitrų pieno užvirti su cukrumi ir vanile. Kiaušinius, krakmolą ir 100 mililitrų pieno išplakti ir plona srovele, nuolat maišant, supilti į karštą pieną. Pakaitinti ant mažos ugnies, kol pudingas sutirštės ir nuimti nuo viryklės.
3.
Į stiklines sutrupinti po sausainį, dėti porą šaukštų pudingo, ant jo - aviečių tyrelės, vėl pudingo, vėl aviečių. Padėti į šaldytuvą porai valandų. Prieš patiekiant papuošti grietinėle, šokolado drožlėmis ir avietėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital