Gaivus uogų šerbetas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Gaivus uogų šerbetas
Gaivus uogų šerbetas
Gaivus uogų šerbetas
Autorius apie receptą: Vasara, braškės ir ledai. Kas gali būti geriau? Nebent dar atostogos. Aš vis dar spėju pataikyti į nuvažiuojančių braškių traukinį. Dar jų yra, bet jau tikrai tikrai Vasara, braškės ir ledai. Kas gali būti geriau? Nebent dar atostogos. Aš vis dar spėju pataikyti į nuvažiuojančių braškių traukinį. Dar jų yra, bet jau tikrai tikrai paskutinės. Užtruksite gaminant apie 10 min + šaldymo laikas. Receptą radau Beatosvirtuve.lt svetainėje. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 gramų braškių
300 gramų cukraus
250 mililitrų vandens
3 vienetai žaliųjų citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Braškes nuplauname, nuskabome lapelius ir sutriname smulkintuvu.
2.
Iš trijų žaliųjų citrinų išspaudžiame sultis ir nuo vienos nutarkuojame žievelę. Sumaišome su braškių tyre.
3.
Cukrų išmaišome vandenyje ir pakaitiname, kol ištirps ir pradės burbuliuoti. Supilame sirupą ant braškių.
4.
Išmaišome, pilame į ledų aparatą arba indą skirtą šaldymui. Atvėsiname iki kambario temperatūros ir dedame į šaldymo kamerą.
5.
Jeigu šaldome paprastame indelyje, perplakame po kelių valandų, kad neliktų sušalusių ledo gabalėlių.
6.
Kantriai laukiame, kol pilnai sustings ir skanaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital