Gaivus uogų desertas

AUTORIUS:
Jolanta.M
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Gaivus uogų desertas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 mililitrų vandens
250 gramų mėlynių
80 gramų cukraus
190 gramų kondensuoto  pieno sutirštintas, saldaus
2 citrinų sulčių
1 v. š. cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:

Želatiną užpilti 100 ml šalto vandens ir palikti išbrinkti. Uogas suberti į puodą, užpilti likusiais 100 ml vandens, užvirinti ir pavirti kelias minutes. Pertrinti jas per sietelį, suberti cukrų, supilti ištirpintą želatiną ir plakti viską elektriniu plaktuvu , kol masė šiek tiek sutirštės . Supilti kondensuotą pieną, citrinos sultis ir vėl viską gerai išplakti. Supilstyti į norimus indelius ir laikyti šaldytuve, kol sustings. Papuošti galima plakta grietinėle.

 

AUTORIUS: Jolanta.M
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rasa
2021-01-10 09:03
Kiek reikia želatinos? Recepte nenurodyta. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital