Gaivus trapios tešlos pyragas su avietėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Aviečių pyragas
Aviečių pyragas
Aviečių pyragas
Aviečių pyragas
Aviečių pyragas
Aviečių pyragas
Aviečių pyragas
Aviečių pyragas
Aviečių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
250 gramų miltų
150 gramų sviesto (šalto)
2 šaukštai vandens (šalto)
1 šaukštas cukraus
1 žiupsnelis druskos
1 vienetas kiaušinių trynių (aptepimui)
Įdarui:
400 gramų aviečių
70 gramų cukraus
50 gramų krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įdarui uogos sumaišomos su cukrumi ir krakmolu.
2.
Tešlai šaltą sviestą įtarkuoti į miltus, berti cukrų ir druską ir suminkyti vientisą tešlą. Vandens pilti po šaukštą, kol tešla sulips. Tešlą susukti į kamuoliuką ir valandą laikyti šaldytuve.
3.
Atvėsusią tešlą iškočioti ir 2/3 tešlos įkloti į 18cm kepimo skardelę. Suberti avietes ir viršų uždengti likusios tešlos juostelėmis. Tešlą patepti kiaušinio trynio plakiniu.
4.
Kepti iš anksto įkaitintoje 180 C orkaitėje apie 30 - 40 min. Atvėsinti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital