Gaivus tortas "Braškinė pagunda" su jogurto ir grietinėlės kremu

AUTORIUS:
Viktorija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Gaivus tortas "Braškinė pagunda" su jogurto ir grietinėlės kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
250 gramų sausainių
150 gramų sviesto
100 gramų migdolų
50 gramų lazdyno riešutų
Kremui:
420 gramų jogurto, vanilinio
300 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
5 šaukštai cukraus pudros
4 šaukštai želatinos
Papuošimui:
šiek tiek braškių
šiek tiek migdolų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pagrindui sausainius ir riešutus sutrinti elektriniu trintuvu. Sviestą ištirpinti ir supilti į sausainių - riešutų masę ir išmaišyti. Sausainių masę sudėti į torto formą, išklotą folija arba kepimo popieriumi, lygiai paskirstyti, gerai paspausti ir palikti sustingti.
2.
Želatiną užpilti 100 mililitrų grietinėlės ir palikti išbrinkti. Vėliau pakaitinti, kad visiškai ištirptų ir palikti atvėsti. Neužvirinti!
3.
Kremui jogurtą išmaišyti su cukraus pudra. Likusią grietinėlę išplakti ir supilti į jogurtą, tada plona srovele supilti želatiną. Gautą kremą supilti ant sausainių ir papuošti migdolų bei braškių rikelėmis.
AUTORIUS: Viktorija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital