Gaivūs takai burokėlių tortilijose

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Gaivūs takai burokėlių tortilijose
Autorius apie receptą: Gaivūs žaliųjų citrinų ir aitriosios paprikos skoniai takų įdare puikiai dera su burokėlių tortilijomis ir salotomis. Įdarui naudokite vištieną arba augalinius baltymus, Gaivūs žaliųjų citrinų ir aitriosios paprikos skoniai takų įdare puikiai dera su burokėlių tortilijomis ir salotomis. Įdarui naudokite vištieną arba augalinius baltymus, pvz.: tofu. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Įdarui:
450 gramų vištienos
200 gramų žaliosios salotos
200 gramų vyšninių pomidorų
28 gramai prieskonių mišinys su aitriosiomis paprikomis (naudojome Santa Maria)
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštas vandens
Papildomai:
6 vienetai tortilijos su burokėliais (naudojome Santa Maria)
200 mililitrų gvakamolės
150 gramų rausvųjų svogūnų (marinuotų)
100 mililitrų salsa padažo su daržovių gabaliukais (naudojome Santa Maria)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pakepkite vištieną arba tofu svieste arba aliejuje, kol iškeps ir šiek tiek apskrus.
2.
Sumažinkite ugnį ir supilkite prieskonių mišinį bei vandenį.
3.
Išmaišykite, išjunkite ugnį ir uždengę keptuvę dangčiu leiskite kelias minutes pastovėti.
4.
Paruoštą įdarą patiekite su priedais ir burokėlių tortilijomis.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital