Gaivus sūrio tortas su persikais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Gaivus sūrio tortas su persikais
Gaivus sūrio tortas su persikais
Gaivus sūrio tortas su persikais
Autorius apie receptą: Purus ir švelnus kremas, kvapnus ir sodrus persikų sluoksnis ir saldaus sausainių pagrindas... Puikiai derantys skoniai nudžiugins kiekvieną smaližių net karščiausią Purus ir švelnus kremas, kvapnus ir sodrus persikų sluoksnis ir saldaus sausainių pagrindas... Puikiai derantys skoniai nudžiugins kiekvieną smaližių net karščiausią vasaros dieną. Tortas labai vasariškas, spalvingas ir skanus. (...daugiau) Karina, Paprasta gaminti
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Pagrindui:
250 gramų sausainių
150 gramų sviesto
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
500 gramų maskarponės sūrio (kambario temperatūros)
450 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno (kambario temperatūros)
220 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo (šaltos)
1 vienetas apelsinų
50 gramų želatinos
Viršui:
350 gramų konservuotų persikų
0.5 vieneto apelsinų (sulčių)
5 šaukštai sirupo (nuo konservuotų persikų)
30 gramų želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pagrindui sausainius sumalame iki vientisos masės.
2.
Ištirpiname sviestą garų vonelėje ir supilame ant trintų sausainių. Beriame druskos ir viską išmaišome.
3.
Sudedame masę į kepimo popieriumi išklotą 24 cm skersmens formą. Kepame iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 7 minutes. Atvėsiname.
4.
Kremui išspaudžiame 1 apelsino sultis. Suberiame į apelsino sultis 50 gramų želatinos ir paliekame išbrinkti 15 min. Ištirpiname želatiną garų vonelėje, neužvirinti! Nuimame nuo karštų garų, paliekame atvėsti.
5.
Išplakame šaltą grietinėlę iki standumo.
6.
Kambario temperatūros karamelizuotą kondensuotą pieną ir maskarponės sūrį išplakame iki vientisos konsistencijos kremo. Sumaišome masę su grietinėle. Plona srovele, maišant, supilame atvėsusią želatiną, kuo greičiau išmaišome ir supilame kremą ant sausainių pagrindo.
7.
Persikų žele viršui pusės apelsino sultyse išbrinkiname želatiną 15 min. Išbrinkusią želatiną ištirpiname garų vonelėje, neužviriname. Paliekame atvėsti.
8.
Persikus ir jų skystį elektriniu trintuvu sutriname iki vientisos masės.
9.
Plona srovele, maišant, supilame į persikų masę atvėsusią želatiną ir gerai išmaišome. Persikų masę pilame ant kremo sluoksnio ir paliekame tortą nakčiai šaldytuve.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital