Gaivūs sumuštiniai su varške, avokadu ir ridikėliais

AUTORIUS:
Asta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Gaivūs sumuštiniai su varške, avokadu ir ridikėliais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greiti, gaivūs ir maistingi sumuštiniai vasaros pusryčiams! Ypač tinka pasiruošti išvykus į sodybą, jam nereikia nei viryklės, nei orkaitės. Greiti, gaivūs ir maistingi sumuštiniai vasaros pusryčiams! Ypač tinka pasiruošti išvykus į sodybą, jam nereikia nei viryklės, nei orkaitės. Asta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai ruginės duonos (forminės)
1 vienetas avokadų (gerai prinokusio)
100 gramų varškės (drėgnesnės)
6 vienetai ridikėlių
1 saujelė sultenių (ar kitokių salotų)
1 šaukštas grietinės (ar graikiško, ar natūralaus jogurto)
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Avokadą perpjauti pusiau, išimti minkštimą. Pagardinti druska ir pipirais, patrinti šakute. Galima pusę avokado sutrinti, o kitą - supjaustyti riekelėmis.
2.
Į varškę dėti grietinę, pagardinti druska, įspausti česnaką. Gerai išmaišyti.
3.
Ridikėlius nuvalyti ir supjaustyti plonomis riekelėmis.
4.
Vienam sumuštiniui ant duonos riekės dėti avokado masės, avokado gabaliukų (jei trynėt ne visą), varškės, ridikėlių, sultenių, užvožti antrą duonos riekelę.
5.
Taip paruošti ir antrą sumuštinį. Skanaus!
6.
Jei norite, kad sumuštinis būtų traškesnis, galite duonai pakepti sausoje keptuvėje, orkaitėje ar duonos skrudintuve.
AUTORIUS: Asta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital