Gaivus šokoladinis pyragas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 61)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 61)
Gaivus šokoladinis pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 stiklinė vandens
1 stiklinė cukraus
Truputis citrinos rūgšties
100 gramų džiovintų persikų arba abrikosų
2 bananai
 0.5 litro tiršto natūralaus jogurto
3 šaukštai kakavos
100 gramų sviesto
3 biskvito lakštai
plaktos grietinėlės bei konservuotų vyšnių papuošimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Stiklinėje vandens ištirpinkite apie 3 šaukštus cukraus ir porą žiupsnelių citrinos rūgštelės. Gautu tirpalu šaukštu aplaistykite biskvito plokštes (neperliekite, nes per drėgnas pyragas irs ir gražiai nesipjaustys). Džiovintus vaisius nuplikykite verdančiu vandeniu, po to susmulkinkite, bananus supjaustykite riekelėmis. Aptepkite biskvitus jogurtu, berkite vaisius, biskvito plokštes dėkite vieną ant kitos. Viršutinę plokštę apliekite šokoladu. Šokoladui pagaminti išlydykite sviestą, kakavą ir cukrų, išmaišykite šiek tiek užpylę verdančio vandens. Tada supilkite į išlydytą sviestą ir pamaišykite. Liekite dar karštą šokoladą ant viršutinio biskvito. Kai pravės, papuoškite konservuotomis vyšniomis ir plakta grietinėle.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Viktorija
2012-12-12 12:05
Nuostabus skonis galeciau suvalgiti daug tokiu, bet labai saldus po vieno gabaliuko jau norisi gerti. Niam niam dievinu sokolada ir karamele mirstu del ju. bet siaip sis pyragas yra gaivus ir skanus. ikelkit daugiau tokiu pyragu. Man pavyko ji iskepti buvo sunku bet iskepiau visiems buvo skanu mano pazistamiems ♥ niam, niam niam noriu dar!!!!!!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital