Gaivūs šaltibarščiai su marinuotais agurkėliais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Šaltibarščiai su marinuotais agurkais
Autorius apie receptą: Šalibarščių sezonas atidarytas! Išties, visi mokame ir gaminame šaltibarščius. Šaltibarščiai - tai dar vienas lietuviškas patiekalas, kurį dažniausiai gaminame Šalibarščių sezonas atidarytas! Išties, visi mokame ir gaminame šaltibarščius. Šaltibarščiai - tai dar vienas lietuviškas patiekalas, kurį dažniausiai gaminame vasaros sezono metu. Vieni juos mėgsta tirštesnius, kiti skystesnius, virtų burokėlių ar daro su marinuotais. Žodžiu - skonio reikalas. Aš padariau labai skanius šaltibarščiu, kuriems skonio suteikė .... skaitykite receptą! (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras kefyro
500 gramų marinuotų burokėlių (pjaustytų, silpnai rūgščių)
3 vienetai marinuotų agurkų
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
pagal skonį svogūnų laiškų
pagal skonį krapų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Marinuotus agurkus ir kiaušinius supjausčiau, krapus ir svogūnų laiškus susmulkinau.
2.
Viską sudėjau į dubenį, supyliau marinuotus burokėlius, kefyrą, pagardinau druska ir viską išmaišiau.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital