Gaivus rabarbarų kisielius

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Rabarbarų kisielius
Rabarbarų kisielius
Rabarbarų kisielius
Autorius apie receptą: Šaltas desertas, kaitriai vasaros dienai. Šaltas desertas, kaitriai vasaros dienai. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 ir 2/5 litro vandens
400 gramų rabarbarų (stiebų)
160 gramų cukraus
80 gramų krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Litrą vandens užvirtinti su cukrumi, suberti nuluptus ir 1 centimetro gabalėliais supjaustytą rabarbarus. Pavirti 3-5 minutes.
2.
Krakmolą išmaišyti su 400 mililitrų šalto vandens. Maišant supilti į rabarbarus. Pakaitinti, kol užvirs ir išjungti.
3.
Baigiant virti galima įdėt braškių, aviečių ar raudonųjų serbentų. Skanauti galima iš karto arba atvėsinti šaldytuve.
4.
Baigiant virti galima įmesti braškių, aviečių ar raudonųjų serbentų.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Donatas
2021-07-20 20:06
Išbandžiau.
Viskas būtų gal ir gerai, tačiau pagal mano skonį gerokai per tirštas gaunasi nors receptūrą išlaikiau preciziškai. Receptas mėgstantiems kisielių valgyti o ne gerti. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital