Gaivus nekeptas tortas su varškės kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Nekeptas tortas su varške
Nekeptas tortas su varške
Nekeptas tortas su varške
Nekeptas tortas su varške
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
360 gramų šokoladinių sausainių (naudojau Selga)
150 gramų sviesto
Kremui:
500 gramų kreminės varškės
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
150 gramų cukraus
100 mililitrų vandens
35 gramai želatinos
Viršui:
200 gramų žemuogių (ar kitų šaldytų ar šviežių uogų)
3 šaukštai želatinos (ištirpintos, paliktos nuo kremo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kremui skirtą želatiną užpilame vandeniu, atidedame į šalį, kad išbrinktų.
2.
Sausainius sumalame blenderiu, supilame ištirpintą sviestą, gerai išmaišome. Tortinės dugną išklojame sviestiniu popieriumi ir tolygiai paskirstome sausainių masę šiek tiek prispaudžiant. Dedame į šaldytuvą, kol gaminsime kremą.
3.
Grietinėlę išplakame su cukrumi, sudedame varškę ir gerai išmaišome. Kadangi varškė buvo pakankamai rūgšti, todėl citrinos sulčių pilti nereikėjo. Į kremą supilame ištirpintą ir atvėsintą želatiną (3 šauktšus pasilikite torto viršui).
4.
Gautą kremą supilkite ant sausainių pagrindo ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
5.
Atitirpintas žemuoges pertrinkite per sietelį ir supilkite želatiną. Gauta mase aptepkite sustingusį torto viršų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital