Gaivus nekeptas braškinis tortas su jogurtiniu kremu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Gaivus nekeptas braškinis tortas su jogurtiniu kremu
Gaivus nekeptas braškinis tortas su jogurtiniu kremu
Gaivus nekeptas braškinis tortas su jogurtiniu kremu
Gaivus nekeptas braškinis tortas su jogurtiniu kremu
Autorius apie receptą: Naudojau 18 centimetrų skersmens torto formą. Naudojau 18 centimetrų skersmens torto formą. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
50 gramų džiūvėsėlių
50 gramų sviesto
35 gramai migdolų
1 sluoksnis:
150 gramų grietinėlės, 35% riebumo
150 gramų jogurto
100 gramų grietinės
2 šaukštai cukraus
7 gramai želatinos
1 šaukštelis vanilinio cukraus
2 sluoksnis:
130 gramų braškių
100 gramų grietinėlės, 35% riebumo
100 gramų grietinės
50 gramų jogurto
2 šaukštai cukraus
7 gramai želatinos
3 sluoksnis:
170 gramų braškių
2 šaukštai cukraus
5 gramai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Torto padui sulaužyti džiūvesėlius, sudėti į smulkintuvą, sudėti riešutus, užpilti tirpintą sviestą ir išmaišyti. Torto formos dugną iškloti kepimo popieriumi, suberti džiūvesėlių masę, ją paskirstyti tolygiai, gerai paspausti ir palikti sustingti 30 minučių.
2.
1 baltam sluoksniui želatiną užpilti vandeniu ir palikti, kad išbrinktų. Vėliau pakaitinti garų vonelėje ir palikti atvėsti. Grietinę ir jogurtą išplakti su cukrumi ir vainiliniu cukrumi ir įmaišyti želatiną. Grietinėlę išplakti iki standumo ir atsargiai įmaišyti į grietinės-jogurto masę. Kremą supilti ant pagrindo ir dėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
3.
2 rožiniam sluoksniui su želatina padaryti tą pati. Braškes elektriniu trintuvu sutrinti su cukrumi. Grietinę ir jogurtą išpalkti kartu, po to sumaišyti su braškėmis ir įmaišyti želatiną. Grietinėlę išplakti iki standumo ir atsargiai įmaišyti į braškių kermą. Supilti į torto formą ir vėl dėti į šaldytuvą.
4.
3 raudonam sluoksniui su želatina padaryti tą patį. Braškės elektriniu trintuvu sutrinti su cukrumi ir įmaišyti paruoštą želatiną. Supilti ant sustingusio rožinio sluoksnio, ant viršaus sudėti likusias braškes ir vėl dėti į šaldytuvą.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Viktorija
2023-04-16 13:53
Nerealus! Tikrai labai skanus, rekomenduoju. Kartosim!
O svarbiausia, kad lengvai padaromas. Vietoj džiūvėselių dėjau Gaidelio sausinius. Į viršutinį sluoksnį rekomenduoju dėti irgi 7g želatinos, nes sunkiai stingo. Su braškėm nerealiai skanu, taip pat meginom braškes keisti į avietes, tik daugiau cukraus reikia įdėti, irgi labai skanu! ATSAKYTI
Eimantė
2019-11-07 10:08
O jogurtas koks? Naturalus? ATSAKYTI
Lina
2019-11-07 12:43
Taip, paprastas natūralus jogurtas be priedų :) ATSAKYTI
Erika
2018-05-15 13:15
KOkio dydzio tortinė pas jus? ATSAKYTI
Renata
2018-12-25 11:18
Recepto kurėja rašė kad 18 centimetru skersmens ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital