Gaivus lašišos keksas - sluoksniuotos salotos

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Gaivus lašišos keksas - sluoksniuotos salotos
Autorius apie receptą: Rudens vakarą - romantiska vakarienė dviems. Rudens vakarą - romantiska vakarienė dviems. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų graikiško jogurto
350 gramų sūdytos lašišos
250 gramų liesos varškės
200 gramų karališkų krevečių (virtų)
70 mililitrų vandens (apytikriai)
5 šaukšteliai želatinos
1 sauja krapų
1 sauja česnakų laiškų
1 sauja pipirnės
pagal poreikį marinuotų agurkų
3 vienetai svogūnų laiškų
pagal poreikį citrinų sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Pagrindui:
300 gramų juodos duonos
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Rankomis ar virtuviniu kombainu iki rupių trupinių sutrupinkite duoną.
2.
Sviestą ištirpinkite ir sumaišykite su duonos trupiniais. Mišinį berkite į maistine plėvele išklotą kekso formą. Prispauskite delnu, suformuojant dugną. Dėkite į šaldytuvą, kad sutvirtėtų.
3.
Į želatiną pilkite 50 - 70 ml vandens, palikite išbrinkti apie 10 minučių. Ištirpinkite garų vonelėje, palikite kelias minutes atvėsti.
4.
Svogūnų laiškus, krapus, laiškinį česnaką smulkiai supjaustykite. Vienodo dydžio gabalėliais supjaustykite agurkėlius, lašišą ir krevetes.
5.
Išmaišykite varškę su jogurtu. Supilkite ir įmaišykite tirpintą želatiną. Dėkite agurkėlius, žalumynus, lašišą ir krevetes. Išmaišykite, įspauskite citrinos sulčių. Paragaukite, ar netrūksta sūrumo, jei reikia, pasūdykite. Maišykite atsargiai, kad nesusitrintų lašišos ir krevečių gabaliukai.
6.
Masę tolygiai paskirstykite ant duonos pagrindo. Uždenkite plėvele ir dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms sustingti. Papildomai galima papuošti krevetėmis ir lašiša.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital