Gaivus kefyro desertas su želė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Gaivus kefyro desertas su želė
Gaivus kefyro desertas su želė
Gaivus kefyro desertas su želė
Autorius apie receptą: Šis desertas gaivus, man toks žiemiškas, nes kupinas aguonų, baltas it sniegas. Taigi tai mano Naujametinis desertas, o kodėl gi ne? Juk žiemą galima net tik tortus ar pyragus kepti, Šis desertas gaivus, man toks žiemiškas, nes kupinas aguonų, baltas it sniegas. Taigi tai mano Naujametinis desertas, o kodėl gi ne? Juk žiemą galima net tik tortus ar pyragus kepti, o pasilepinti gaiviu ir nekeptu desertu. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 litras kefyro (naudojau 6 % riebumo)
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai aguonų
3 šaukštai želatinos
850 mililitrų vandens
38 gramai braškių želė (0.5 pakelio)
38 gramai apelsinų želė (0.5 pakelio)
38 gramai kivių želė (0.5 pakelio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiekvieną skonio želė atskirai užpilame 250 ml verdančio vandens, gerai išmaišome, kad ištirptų ir paliekame stingti šaldytuve. Sustingusią želė supjaustome nedideliais gabalėliais.
2.
Želatiną užpilame 100 ml šalto vandens ir paliekame 10 - 15 minučių išbrinkti. Išbrinkusią ištirpiname garų vonelėje: didesniame inde užvirinti vandenį, ant jo statyti mažesnį indą su išbrinkusia želatina taip, kad dugnas neliestų vandens. Kaitinti ir maišyti, kol želatina ištirps (želatinos neužvirinti!). Paliekame atvėsti.
3.
Į kefyrą suberiame cukrų, aguonas išmaišome. Sudedame pjaustytus želė gabalėlius. Plona srovele, maišant, supilame atvėsusią želatiną. Greitai ir gerai išmaišome.
4.
Masę pilame į indą, kuriame stings desertas. Dedame į šaldytuvą stingti bent 4 val, geriausiai per naktį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital