Gaivus jogurtinis tortukas su uogomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Gaivus jogurtinis tortukas su uogomis
Autorius apie receptą: Labai gaivus tortas! Ruošti galite nebūtinai su braškių, bet ir kitokiu mėgstamu jogurtu. Labai gaivus tortas! Ruošti galite nebūtinai su braškių, bet ir kitokiu mėgstamu jogurtu. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
4 vienetai kiaušinių
80 gramų miltų
80 gramų cukraus
1 šaukštas kakavos
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
Kremui:
500 gramų jogurto, braškinio
500 gramų grietinėlės, 35% riebumo
150 gramų cukraus
100 mililitrų vandens
22 gramai želatinos
šiek tiek braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki putų, suberti miltus, kepimo miltelius, kakavą ir išmaišyti. Baltymus atskirai išplakti iki putų ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
2.
Kepti 24 cm skersmens formoje iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 - 20 minučių.
3.
Želatiną užmerkti vandenyje, ištirpinti garų vonelėje, palikti truputį atvėsti.
4.
Grietinėlę išplakti iki standumo, atsargiai išmaišyti su jogurtu, plona srovele, nuolat maišant, supilti želatiną. Įdėti pjaustytų braškių. Supilti ant atvėsusio biskvito ir palikti kelioms valandoms šaldytuve. Puošiau braškėmis ir mėta.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital