Gaivus jogurtinis tortas su konservuotais persikais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Gaivus jogurtinis tortas su konservuotais persikais
Gaivus jogurtinis tortas su konservuotais persikais
Gaivus jogurtinis tortas su konservuotais persikais
Autorius apie receptą: "Aš kol kas papuolu į tą ratą, kurios negamino torto su persikais" - rašiau aš. "Oditele - greit pagamink kokį su savo puikia interpretacija ;)" - rašė Indrė. Ooo, kaip ilgai slinko "Aš kol kas papuolu į tą ratą, kurios negamino torto su persikais" - rašiau aš. "Oditele - greit pagamink kokį su savo puikia interpretacija ;)" - rašė Indrė. Ooo, kaip ilgai slinko tos valandos, kol stingo tortas. Dar tą patį vakarą paragavom ir likom sužavėti skoniu (momentaliai neliko pusės pyrago). Labai rekomenduoju, nepavykti tiesiog negali. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
80 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai miltų
2 šaukštai aliejaus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
0.5 šaukštelio vanilinio cukraus
Kremui:
800 gramų konservuotų persikų
350 gramų persikų jogurto
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
100 mililitrų vandens
20 gramų želatinos
2 šaukštai cukraus
šiek tiek citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pirmiausiai užpilkite želatiną vandeniu, kad ji išbrinktų.
2.
Pyrago pagrindui kiaušinį išplakite su cukrumi, kol masė pabals, suberkite vanilinį cukrų. Supilkite aliejų, gerai išmaišykite. Suberkite miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Kepimo formą patepkite sviestu ir supilkite tešlą.
3.
Kepkite 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje (pagrindas iškepęs,kai įsmeigtas medinis pagaliukas bus sausas). Iškepusį pagrindą atvėsinkite formoje.
4.
Grietinėlę su cukrumi išplakite iki standžių putų.
5.
Elektriniu trintuvu sutrinkite gerai nuvarvintas 4 konservuotų persikų puseles. Jogurtą, sutrintus persikus atsargiai sumaišykite su išplakta grietinėle.
6.
Išbrinkusią želatiną ištirpinkite garuose ir atvėsusią supilkite į jogurtinį kremą. Pagal skonį įpilkite citrinos sulčių ir vėl viską gerai išmaišykite.
7.
Kremą supilkite ant pyrago pagrindo ir dėkite į šaldytuvą. Kai viršus pradės stingti, papuoškite likusiomis 4 persikų puselėmis ir grąžinkite vėl į šaldytuvą mažiausiai 3 val., kad galutinai sustingtų.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital