Gaivus jogurtinis tortas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Gaivus jogurtinis tortas
Autorius apie receptą: Gaivus ir labai lengvai pagaminamas tortas. Jam galima naudoti bet kokius mėgiamus šviežius ar konservuotus vaisius bei uogas (tik nenaudokite šviežių kivių ir ananasų, nes Gaivus ir labai lengvai pagaminamas tortas. Jam galima naudoti bet kokius mėgiamus šviežius ar konservuotus vaisius bei uogas (tik nenaudokite šviežių kivių ir ananasų, nes želatina nesustings). Šiam tortui naudojau apvalią formą, kurios kraštai nusiima. (...daugiau) Živilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
3 lakštai biskvito (galite pirkti arba pasigaminti)
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas cukraus
Įdarui:
600 gramų jogurto (naudojau vanilinį)
3 šaukštai cukraus
2 šaukštai želatinos
pagal skonį uogų
pagal skonį vaisių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Želatiną užpilame šaltu vandeniu (vandens pilame tiek, kad želatiną apsemtų per 1-2 pirštus) ir paliekame 20-30 minučių išbrinkti. Išbrinkusią želatiną ištirpiname virš garų vonelės.
2.
Jogurtą sumaišome su cukrumi, supilame atvėsusią želatiną ir viską išmaišome.
3.
Biskvitų sulaistymui cukrų sumaišome su citrinų sultimis.
4.
Į apvalią formą atsegamais kraštais dedame pirmąjį biskvito lakštą, jį apšlakstome saldintomis citrinų sultimis. Pilame jogurto masę ir dedame vaisių ar uogų pagal skonį. Taip pat darome su kitais biskvitais.
5.
Ant viršaus supilame likusią jogurto masę ir papuošiame uogomis bei vaisiais.
6.
Tortą dedame į šaldytuvą kelios valandoms (o geriausia - nakčiai), kad sustingtų.
Patarimai:
Kremo saldumą reguliuokite pagal savo skonį ir priklausomai nuo jogurto saldumo. Jeigu naudosite natūralų jogurtą, cukraus dėkite daugiau, o jeigu vanilinį arba su skoniu - mažiau.
Vietoje jogurto galite naudoti ir neriebią desertinę varškę (pvz. President vanilinę).
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ineta
2020-10-24 15:47
Parasykit kiek ant kokio kiekio zelatina daryt ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital