Gaivus ir vasariškas maskarponės tortukas su žele sluoksniu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Gaivus ir vasariškas maskarponės tortukas su žele sluoksniu
Gaivus ir vasariškas maskarponės tortukas su žele sluoksniu
Gaivus ir vasariškas maskarponės tortukas su žele sluoksniu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
3 vienetai kiaušinių
3 šaukštai cukraus
2 šaukštai miltų
1 šaukštas kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
Kremui:
300 gramų maskarponės sūrio
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
4 šaukštai cukraus pudros
3 šaukštai vandens
8 gramai želatinos
šiek tiek citrinų sulčių
Viršui:
250 gramų braškių
2 pakeliai braškių želė
Sulaistymui:
šiek tiek sulčių (arba saldintos kavos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Biskvitui kiaušinių trynius išplakame su cukrumi, baltymus išplakame atskirai. Trynius atsargiai sumaišome su baltymais, suberiame miltus, sumaišytus su kakava ir kepimo milteliais ir viską gerai išmaišome. Dedame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi ir kepame 180 C orkaitėje apie 30 minučių.
2.
Supjaustome braškes ir pasidarome braškių želė, kaip nurodyta ant pakuočių, tik vandens pilame 400 mililitrų. Braškes sudedame į silikoninės formos apačią, užpilame paruoštą atvėsusią žėlė ir dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
3.
Želatiną užpilame vandeniu ir paliekame, kad išbrinktų. Vėliau pakaitiname, kad visiškai ištirptų ir paliekame atvėsti.
4.
Grietinėlę išplakame su 2 šaukštais cukraus pudros ir truputėliu citrinos sulčių. Maskarponės sūrį taip pat sumaišome su 2 šaukštais cukraus pudros. Abi mases sumaišome, plona srovele, nuolat maišant supilame želatiną. Paruoštą masę pilame ant žėlė sluoksnio.
5.
Biskvitą sulaistome mėgstamomis sultimis arba saldinta kava iš abiejų pusių, uždedame paskutinį sluoksnį ant viršaus ir dedame į šaldytuvą porai valandų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital