Gaivus grietininis desertas su uogomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Grietinės desertas su uogomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
0.5 kilogramo braškių (galima ir daugiau)
0.5 litro grietinės (naudojau naminę)
250 mililitrų jogurto, natūralaus
1.5 stiklinės cukraus (apytikriai)
1 stiklinė vandens (virinto)
3 šaukštai želatinos
pagal skonį vanilinio cukraus (arba mėgstamo skonio esencijos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Supjaustyti braškes.
2.
Į vandenį suberti želatiną, palikti brinkti apie 20 min. Išbrinkusią želatiną reikia ištirpinti vandens garų vonelėje. Indelį su išbrinkusia želatina uždėkite ant puodo su lėtai verdančiu vandeniu, kad indelio dugnas nesiektų vandens. Nuolat maišant, kaitinkite (neužvirinkite). Ištirpintą želatiną palikti atvėsti iki kambario temperatūros.
3.
Į grietinę dėti jogurtą, berti cukrų, vanilinį cukrų ar esenciją, viską gerai išplakti. Maišant, plona srovele supilti atvėsintą želatiną į grietinės-jogurto masę, išmaišyti. Sudėti supjaustytas braškes, išmaišyti.
4.
Dubenį iškloti maistine plėvele, sudėti masę. Dėti sušalti į šaldytuvą trims valandoms.
Patarimai:
Stiklinės tūris 250 ml.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital